Har du inte redan påbörjat ditt arbete med en vägbeskrivning så är det dags nu! Gör en “visionborad” eller använda dig av goal-mapping – det finns många olika sätt att arbeta med detta.

Det går ut på att du ska göra vägbeskrivningen med bilder, färg, form, fotografier och symboler! Allt som du vill ha med in i ditt mål! Använd förslagsvis en stor bit papper, ta fram tidningar och klipp ur bilder som du tycker om och som hör samman med ditt mål, använd färger, kritor, tyger och sidenband eller vad du nu känner att du vill arbeta med! Var kreativ!

Yes

När jag gjorde min vägkarta använde jag mig av mycket post-it-lappar tillsammans med bilder och fotografier samt färgpennor! Jag skrev upp mina mål och gjorde delmål på allt jag ville nå. Ekonomiskt oberoende – där hittade jag en bild på en stor hög med pengar bland annat, jag har satt mål om resor, motorcykel, boende, renoveringar, arbeten och allt vad det kan vara genom åren. Jag har även använt mig av målsättningar när det sker saker i livet som är mindre positivt och upptäcker att vi alla med viljan och målsättningar kan nå exakt allt vi vill!

Här är resultatet av ett av mina mål!

bild18