Hur ser dina dagar ut? Veckor? Arbetar du mer än du egentligen vill i timmar sett? Drömmer du om att få spendera din tid på ett annorlunda sätt?
Vad är det som hindrar dig?

 

 

Ekonomin – är det många som svarar. Det finns olika sätt att ta sig ur denna fälla men man måste plocka fram sin önskelista, sin dröm och vara beredd på att titta på vad du vill istället och framför allt drivkraften och våga, våga fatta beslut och sedan är det då dags för den där vägbeskrivningen som jag brukar återkomma till. Du vet, den där beskrivningen som talar om vad du är nu och vart du ska – vägen där emellan är mer viktig än du kanske har förstått.

Som exempel kan du tänka att du ska från Stockholm till Östersund. Att du sätter dig i bilen och startar upp den, men du har ingen aning om du ska rakt fram, höger eller vänster – då kanske du landar i Malmö….Det är exakt samma sak i livet, vart hamnar du om du INTE har en plan, en karta att jobba efter?

Nog om det nu, om du vill ha flexibel arbetstid där du själv kan styra din tid är en bra början. Du kanske vill vara ledig mer, resa mer, tillbringa mer tid med nära och kära.

 

 

En flexibel arbetstid visar sig ha en bra inverkan på männsikan på flera plan och framför allt hälsan då vi mår bättre när vi kan lägga tiden där vi vill vara. Många har dessutom arbete som de inte vill vara på utan går dit enbart för att få ekonomin att gå ihop.

För många av oss innebär en arbetsdag många timmar av dygnet och det finns rädslor som säger att det är obehagligt att ändra på detta, förändringar är obehagliga många gånger eftersom vi vet vad vi har men vi vet inte vad vi ”får” eller om det går. Rädslan av att ”vinna” något oavsett om det är tid eller pengar är större än vinsten i att försöka och kanske med stor sannolikhet se att det faktiskt fungerar, tyvärr.

Vad gäller ekonomi som är en av de stora anledningarna till att man inte vågar är egentligen det minsta problemet på ett sätt då det finns olika sätt och system som gör att man kan skapa en passiv inkomst som gör att man kan arbeta så lite eller mycket man bara önskar i dessa system och därmed också bestämma sin egen inkomst.

Det finns klara system som berättar egentligen vad vi behöver göra, all kunskap, information och utbildning finns klar att ta del av.
Så titta lite på var du vill vara om en månad, ett halvår, ett år och om 5 respektive 10 år. Dröm dig bort och sätt inga som helst gränser utan känn efter vad du verkligen vill, vad säger din kropp att du vill vara och vad behöver du för att ta dig dit?

 

dragon2-468x90

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 3

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

@NymanSand