Vad behöver du hjälp med?

Vill du arbeta mindre, tjäna mer och låta försäljningen sköta sig själv medan du har semester?
Vill du ta hand om dina kunder online, hålla möten över webben så du kan vara helt platsoberoende?
VIll du skapa en portfölj med passiv inkomst så att du bara kan utveckla dina tjänster och produkter så du tar dig och din business till nästa nivå?

Har du länge funderat på hur man gör? Kan alla skapa ett friare liv online? Vilka programvaor använder man och var får man reda på det man behöver på ett enkelt sätt? Och det är relevanta frågeställningar eftersom det ofta är så att man vill göra det man är bra på och har inte tid att leta på internet om hur saker fungerar och hur man ska göra.

Eller, är det så att du vill skapa ditt liv på webben och göra onlinekurser men vet inte riktigt vad du ska göra? Ingen fara – tillsammans hälps vi åt i samtal och en process som gör att du tar dig framåt och hittar en produkt eller tjänst som du känner att du brinner för!

Om du inte riktigt har bestämd dig för vad du vill skapa online så kan du boka in ett möte med mig så tittar vi tillsammans på hur det skulle kunna se ut så det passar dig och ditt liv idag och känner du att du vill inleder vi ett samarbete där vi har dig och ditt företagande i fokus.

Vi lägger upp en strategi och en plan för hur du ska ta dig online! Vi tar tillsammans reda på vad du vill satsa på och jobbar utifrån det du brinner för!
Sänd gärna ett meddelande till mig  yvonne@nymansand.se  om du är intresserad av att veta mer.