• Utbildare, Föreläsare & Coach
  • Utbildare, Föreläsare & Coach
  • Utbildare, Föreläsare & Coach
  • Utbildare, Föreläsare & Coach

 

Re-make!

Vem stal drömmen? Vart tog den vägen? Hade du tänkt och räknat ut vad du ville bli, hur din framtid skulle se ut med famlij och utbilnining men livet kom mellan? Vill du skriva om din dröm? Med hjälp av vår process Re-desgin har du en fin start på det nya!

Med en systematisk och dokumenterad process hjälper vi dig att genom självinsikt om nuvarande situation inleda ett förändringsarbete som skall leda till en önskad ny förbättrad situation.

Vi arbetar med att förändra beteende, skapa medvetenhet,titta på det som ligger som hinder för att nå de mål som sätts upp, vi hjälper till att se till att du får jobba bort det som ligger och stör, hindrar och påminner dig om att du är ”inte värd”, ”varför skulle det fungera denna här gången”, ”varför skulle det fungera nu”.  Vi erbjuder metoder som gör att du kan ta reda på vem Du är och vad du bär på. Därigenom kommer förändringen och du får en insikt i varför det är som det är.

 

Har du upptäckt att det inte blev som du ville?

Har du det arbete du önskar? Lever du i rätt relation?

Vågar du prova våra enkla steg?

 

Steg 1 handlar om att du tar reda på var du är i ditt liv just nu, gå igenom vad du har i bagaget var du vill vara, vad är det som inte fungerar och då får du göra en nulägesanalys och därmed också sätta de mål och det ska vara mål som är mätbara.  Du tittar på var du befinner dig i dag och vilken förändring du vill ha.

Fatta ett beslut om förändring!

När du kommit så långt – då kör vi!

Steg 2 handlar om att du skapar en handlingsplan för att börja jobba dig mot målet och här fokuserar vi på ett antal olika metoder, övningar och samtal för att få fram exakt det du vill ha in i planen. I detta steg tittar på var du vill vara efter förändringen, sätta mål och känna efter, ta reda på vad du vill ha i ditt liv. Ta reda på vad du bör välja bort och vad du vill välja in i ditt liv. Vad accepterar du? Vad vill du inte ha i ditt liv?

Steg 3 Här handlar det om att ta action! Röra sig mot målet och det är här du agerar enligt handlingsplanen som sattes upp. Agera! Ta action!

Här tar du reda på hur du ska arbeta för att ta dig i mål. Vad krävs, hur ska du agera när du trillar i fällorna som du hamnar i?

Bestäm vart du vill!

Vi kombinerar olika metoder, beroende på dina önskemål och behov, för att hjälpa dig med din personliga utveckling. Vi kan träffas personligen eller ha kontakt på distans via e-mail och telefonkonsultationer.

Du är välkommen med frågor och önskemål så att vi tillsammans kan ta fram ett koncept som passar just dig.

 

Kontakta mig här för mer information eller bokning av ett inledande samtal!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem + 4 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

@NymanSand