Det är viktigt att sätta mål och det upptäcker vi mer och mer då vi förstår att vi kan påverka vår vardag, vårt liv, sätta liv i våra drömmar och göra om drömmarna till mål. Sätta delmål och ta action för att nå det man vill uppnå. Det spelar ingen roll om det handlar om arbete, eknomi, relatoner, bygga hus, lära sig ett språk eller lära sig att andas och ta det lugnt – alla mål kan vi nå om vi arbetar på det.

 

ida

Vi kan skapa ett riktigt guldregn över vår vardag på alla sätt och du kan skapa hela ditt liv i förväg och det är ner på minsta lilla detalj.

I processen till att sätta målen för att nå dem krävs att du skriver ner i detalj vad du vill och vart du ska, steg för steg, det krävs också att du tar reda på vad du måste göra varje dag för att komma närmare ditt mål. Du måste känna att det är sant, att det du sätter upp som mål att du verkligen vill ha det och ta emot det när det kommer. Var öppen, se och lyssna på det som kommer till dig och det räcker att du börjar med att göra en liten liten förändring i din tanke, att du gör någonting litet som du inte brukar göra – ändra på något så är det en bra starta.

Det är som ni alla vet så att om man gör samma sak hela tiden får man samma resultat och detta kan du börja arbeta med – gör lite lite annorlunda!