I helgen fick jag syn på det perfekta skrivbordet för mig och min verksamhet.

skrivbord

 

Det gick bara inte att låta bli att införskaffa det! Det var som att bordet pratade till mig om vilka schyssta utbildningar, material, inlägg, business jag kan göra vid detta. Det är ett gammalt bord som är ommålat  🙂 Passar mig perfekt!

 

 

 

 

 

 

Jag har hittat ett nytt projekt som ska bli så spännande att följa.

Det har med den ekonomiska delen av mig och mitt företagande att göra. Ett helt nytt projekt med värsta möjligheten och inte så mycket insats men möjligheter till stora utbetalningar. Med tanke på att jag vet att vi med vår tanke och känsla, tillit och attraktion kan åstadkomma allt vi vill så känner jag stort lyckorus när jag ser helheten i det jag gör.

Dessutom att få hjälpa andra att förstå och inse, att de också kan, att alla som vill och är villiga att prova, chansa lite med att se utanför boxen, göra något lite annorlunda en gång – för att börja lära upp hjärnan och beteendet att tänka lite annorlunda – också att de, kan ta chansen! Det är lycka att se att andra också vågar ta chansen när den kommer 🙂

Jag önskar en underbar dag!

 

streck