Referenser

Av respekt för de som jobbar och agerar i offentligheten är inte alla namn utsatt på sidan.

 

”Du ställer de rätta frågorna så jag känner att jag kommer vidare då jag ser mina egna svar!”

 Ingrid J

 

”Nu ska jag ta tag i mitt företag och ta det en nivå till, äntligen konkret hjälp”

Anna-Greta B

 

”Det känns så lugnt och behagligt när jag fått insikt i hur jag ska göra istället, jag har hittat sätt att bryta de negativa mönstren! En fantastisk metod”

Susanne S.

 

”Nu ska jag äntligen våga satsa på mig och mitt företag. Tack för all hjälp och alla tekniker jag lärt mig att jag kan använda. Särskilt bra för mig då jag verkligen kunde släppa mycket som jag inte ska ha med mig in i framtiden”

Skådespelare

 

”Just det, vem stal mina drömmar? Jag tar tillbaka dem nu och börjat designa dem såsom jag vill ha dem utifrån mina nya värderingar, mina nya insikter och där jag verkligen förstår att jag inte levt mitt liv utan jag har levt genom en massa andra människors önskningar”

Karin B

 

”Det kändes ärligt och genuint eftersom du delade med dig av dig själv och dina egna erfarenheter. Man känner att du verkligen kan!”

Känd sångerska

”Äntligen vågar jag ta mod till mig och ta tillbaka mig själv! Ta mig dit jag vill! Nu har jag bestämt mig efter många år där jag mått så dåligt, gjort allt som alla andra vill men aldrig det jag själv känt varit det jag själv önskat.”

Maria L

”Det märks att du kan och vet”

Björn U