Jag hade bestämt mig för att vara med i en bloggutmaning som skulle starta direkt efter Framgångsresan med Qoola Qvinnor som gick till Kroatien, där jag tillsammans med 129 kvinnor vistades i några dagar. Det lägger jag under ett kortsiktigt mål då det blev en anmälan från mig på ren impuls 🙂

1

Ett långsiktigt mål som jag har haft är att få åka till Hongkong – att det just blev hongkong grundar sig helt enkelt i att jag satsade ett antal kronor i ett företag som jag trodde på där – utan att veta hur det skulle gå, en känsla som jag hade om att detta måste jag bara vara med i, detta kommer att fungera och gå framåt. Det är så häftigt för efter det har jag bara haft i planen att jag någon gång ska få åka dit, till huvudkontoret , träffa grundaren och ta del av all information som man inte kan ta till sig när man inte besökt, varit “i” det. Jag hade inte planerat att åka hit just nu men det är så coolt när saker bara trillar över en, när det bara sker, när man kan tacka och ta emot! Flödet, det är det vi måste jobba på allihopa så vi inte blockerar det som “ska” in till oss, det vi önskar, det vi vill och det vi attraherar i bästa energi.

När jag kom hem från Kroatien blev det bokat en resa till Hongkong och jag fick göra upp en plan, en av planerna var att blogga därifrån. Nu blev det inte så då jag i början av resan inte fick igång datorn riktigt – muspekaren ville helt enkelt inte följa med. Jag hade lämnat själva musen hemma då jag tycker om att resa lätt 🙂

IMG_6080

Det resulterade i att jag fick springa iväg och leta en ny mus – vilket jag trodde skulle vara gjort i en handvändning eftersom jag är i Hongkong! Här finns massor av elektronik. Jag jobbar på PC och det kanske är ett dumt val – här fanns det bara möss till MAC.

Till sist hittade jag dock ett litet krypin till butik som sålde det mesta och även en mus till PC.

Jag sitter nu i loungen och väntar på att jag ska få åka till flygplatsen. Flyget är 2 timmar försenat men anslutningsflyget som avgår från Amsterdam bör jag hinna med som det är tänkt…..hoppas jag.

Anledningen till att jag är i Hongkong är att jag för en tid sedan bestämde mig, jag satte mål som har att göra med mina visioner. Jag har massa planer och det är frihet vad gäller eknomi och främst tiden. Jag kommer att jobba utifrån där jag “råkar” befinna mig, jag kommer att se till att jag gör det mitt hjärta säger att jag ska göra – hjälpa människor att nå dit de vill också oavsett om det handlar om ekonomi, relationer eller arbete. Jag har hittat vägen till ekonomiskt oberoende för mig, där jag inte behöver aktivt arbeta utan det handlar om passiv inkomst – det är enkelt, snabbt och känns bra! Därmed kan jag också jobba på de andra delarna som jag har bestämt mig för att uppnå!

amazing

Jag är i Hongkong för att möta upp i möte med ett av företagen som jag valt att samarbeta med och det blir bara bättre och bättre. Jag visste innan jag åkte att detta var bra, men så här bra -inte i min vildaste fantasi kunde jag drömma om detta även om jag är van att drömma, nå mina mål och ta mig dit jag har bestämt mig!

Tänk…när du väl bestämt dig, när du väl börjat fokusera, när du väl skrivit ner på papper och när du väl börjar röra dig framåt – kanske bara med en liten liten tanke som är annorlunda mot vad du tänkte igår – det är DÅ det händer! Det är då du tar ett steg framåt och känner du att du inte vet hur du ska göra, agera eller gå vidare i detta så är du välkommen att höra av sig så berättar jag hur jag gjort och hur du kan göra 🙂

En underbar dag önskar jag er!