Ska vi våga! Våga chansa i livet?

Idag har vi fått så mycket med oss vad gäller positivt tänk, attraktionslagen med böcker, filmer och information från alla möjliga kanaler och ändå sitter många fast i massor av rädslor, oro och tankar som rör ekonomi och hur ska hyran betalas, kommer det att finnas något kvar på lönen så det går att handla mat eller kläder som behövs.

Förvånansvärt är att många inte tar mer ansvar över sina egna tankar, handlingar och i sättet att agera på! Det handlar om att själv göra någonting åt sin situation. VI har ju ett visst antal år här på jorden och om vi ser till att göra den resan så trevlig som möjligt på vägen så blir resan bra mycket mer behaglig, trevligare och roligare än om vi ser på allt det svåra, allt som är tråkigt och jobbigt och tala om för sig själv att ingenting går och jag är inte bra på ditt eller datt!

Är det inte lättare att gå med en lugn och fin känsla i kroppen istället för oro och massa surr i hjärnan?
Det finns sätt att arbeta på så att man når dit om man vill! Oavsett om det handlar om välstånd och rikedom vad gäller hälsa eller välstånd och rikedom vad gäller ekonomi, relationer eller vad det nu kan vara som just du sitter fast i!

Hör av dig så kan jag visa på hur!