Lite om Yvonne:

”Genom ett tydligt och rakt sätt att kommunicera på har medverkat till att hjälpa människor designa om sina drömmar, se till att var och en hittar sina egna resurser och kvaliteter.

Yvonne tänker nytt och bryter mönster, ändrar beteenden som ligger till grund för nästan allt vi gör, tänker och på det sätt vi agerar och handlar i olika situationer. Yvonne hjälper till att titta på vad som finns med i bagaget och det viktigaste av allt – när vi vet vad som finns där, långt ner –tittar vi tillsammans på vad/hur man gör istället för det där invanda mönstret.”

Oavsett om det är på det privata planet eller om det är yrkesmässigt så arbetar vi tillsammans med dig med att formulera om målen, drömmarna och möjligheten att skapa förändringarna som börjar med att ta reda på hur det såg ut, vad var det som gjorde att du tänker som du tänker/tänkte och som därefter gjorde att det blev som det blev?

Vi tittar därefter på var du står idag, vart vill du? När detta är klart – är det action som gäller! Vi hjälper till att ta dig framåt.

Yvonne har under många år arbetat med att hjälpa människor genom vägledning i olika former. Hon kombinerar vägledning med traditionella metoder, beroende på var du som klient står, vilka behov som finns och vad du känner dig bekväm med.

Yvonne har arbetat med förändringsarbete, verksamhetsplanering och insatser kring verksamhetsutveckling och även insatser runt marknads- och personalutveckling, processer i företag av olika slag. Bland annat som VD, Marknadsförare, platschef, projektledare och butikschef. Hon har en drivande entreprenörs entusiasm och provar gärna nya idéer för att nå resultat. Behärskar mycket väl strategiskt arbete och har arbetat med personligt ledarskap, ledarskap i tillväxt, effektivitet och struktur, rekrytering och kommunikation i olika former.

 

Alla val Yvonne gjort under sina år som yrkesverksam har lett till att hon har insett att man själv kan styra om, bestämma om, designa om – många gånger upptäcker man att begränsningarna sitter i  egna tankar som ”någon” petat dit. Yvonnes fulla övertygelse är att om man har man drivkraften, viljan att göra förändring så kan man frigöra hela sin potential och göra skillnad i sitt eget liv.

 

Idag arbetar Yvonne med att hjälpa människor att nå sina mål och resan till min idé har hon fått via  sin egen väg som många gånger varit krokig, många tvära kast, överraskningar som hon inte räknat med och på vägen upptäckte hon att hon ville just hjälpa andra att komma fram till samma sak, till ett bättre liv, att ta action – skriva om sina drömmar och designa om!

Idag lever Yvonne i Göteborg tillsammans med sin man som driver eget inom svetsbranschen.

Hon har två utflugna barn och kvar i Dalarna har hon förutom en lite gård vid Siljan sina föräldrar, syskon och barndomsvänner.

På fritiden åker hon gärna motorcykel  och en och annan golfrunda försöker hon hinna med. En bra bok eller film och resor är andra saker som ger henne en fin input i livet.

 

hd