Det är meningen att vi ska göra det vi älskar att göra – då mår vi bäst och vi kommer längst! Det har inte med vad andra tycker om att göra, vad andra älskar eller vad andra anser att du ska göra – det handlar om vad du vill göra för att du ska ta dig dit du vill i livet. Det är ju så att när vi verkligen fokuserar på något vi älskar att göra så har vi också framgång i det.

Ett exempel som jag tycker är bra är när vi gick i skolan, skulle ha ett ämne att fördjupa oss i och sedan skulle vi presentera och redovisa inför hela klassen – kommer ni ihåg känslan när man får ett ämne där man absolut är helt oitnresserad? Hur jobbigt det var att gå upp för att visa på tavlan vad man kommit fram till, nervositet som infinner sig och man nästan inte vet vad man sagt och vad man skulle säga i nästa menig.

Jämför känslan med när du fick välja ett ämne som du verkligen ville redovisa, någonting som intresserar dig, något som du verkligen kände att du vill och älskar – hur det går mycket lättare att gå upp och redovisa

Det är detta jag menar, vi ska göra det vi älskar att göra i alla sammanhang för annars låser vi oss, vi tar oss inte vidare och trivseln ökar markant på alla plan om vi gör det vi känner för.

Det finns också många vägar man kan ta för att nå dit, dit man behöver vara för att känna vad man behöver göra för att vara där man vill 🙂 låter det krångligt. Ja, det kanske det gör men det finns hjälp att få för att göra en struktur och en liten vägkarta för sig själv – om man väljer att ta det steget.

Tittar vi på de som är framgångsrika så ser vi ofta att det är de som gör det de älskar att göra som kommer längst, de skapar därifrån de är och i det de vill! De lägger hela sin själ i detta och därför går de vidare och tar sig dit de vill oavsett vad det gäller.

Ser vi bara till att handla utifrån vår egen passion så kommer allting att falla på plats.
Vad är möjligt för dig?