Hur gör vi egentligen när vi träffar nya människor, speglingar och vårt sätt att tycka om eller tycka illa om andra människor.

Vi alla  läser av de människor vi möter och det är på flera olika plan dvs  ansikten, uttryck, kroppsrörelser, lyssnar in hur den andra pratar – är det högt, lågt, långsamt eller snabbt och detta gör vi för att bilda oss en uppfattning om vem som står framför oss.

Det är lite spännande att titta på hur vi reagerar i en konflikt, då är det ofta kroppsspråket, ljudläget och hur vi rör oss som påverkar mer än det vi säger. Hur många gånger har ni inte hört någon som säger till den ena:

-Vad är det? Är du arg? (eller ledsen eller vad det nu är som hänger i luften)

-Det är ingenting säger den andra personen.

Det som sker är att det blir en konstig stämning i rummet för man hör att personen säger en sak men som sagt, det hänger i luften och det känns i hela rummet att något är fel.

Att vi påverkar andra med vårt sätt att uttrycka oss, se ut, hur vi tittar, vad vi säger och hur vi säger det har stor betydelse så det kan vara bra att tänka på när vi vill göra en förändring på något av våra livsmål.

Tony Robbins pratar om detta på ett fantastiskt sätt