En intressant frågeställning som jag verkligen fått titta närmare på för egen räkning under en tid är;  Är jag där jag vill vara? Har jag kommit dit jag vill vara?Jag har verkligen jobbat på att nå mina mål och en del har jag kommit fram till, “klarat av” passerat och sprungit förbi. Några är kvar för att det tar lite längre tid att ta sig dit. Det har tillkommit några nya både delmål och mål, korta och långa, mer avancerade och några lätta men alla har ett gemensamt och det är att det SKA gå. Jag har bestämt mig och som för de flesta handlar det om hälsan, relationer, ekonomi och det som förgyller min vardag.

 

change

Jag har jobbat mycket med att titta på passiv inkomst som gör att jag kan låta pengarna jobba vilket då låter jag mig kunna använda tiden till saker som känns meningsfulla dvs vara ute i naturen, titta på vad nästa mål ska bli, hjälpa till där jag känner att jag vill och kan hjälpa till, bara vara vilket jag har haft svårt att tillåta mig tidigare och det har jag börjat ta fasta vid.

Detta tillsammans med ett år med mycket reflektion och nya saker som dykt upp har gjort att jag har stakat ut min väg till stor del, några steg finns kvar att ta men jag är en god bit på väg.

Hur gör man då? Ja, det är den ständiga frågan och jag tror att det viktigaste är att man tittar på vad man vill ha i sitt liv och bestämmer sig för att inte vara kvar i något som man absolut inte vill vara i – för att komma loss. När man väl är där får man titta på vad VILL JAG.
Fokusera på det du vill ha och inte lägg energi på det du inte vill vara i eller det du inte vill ha.
Börja rensa upp i det du inte vill ha och detta känner vi alla till att man “Bör” och “Ska” ta tag i men ändå sitter oftast många kvar i det gamla och får samma resultat.

Det jag hör i mitt arbete är ofta att jag har inte råd, jag har inte pengar till än det ena än det andra, pratar och fokuserar ofta på att nu om den ena räkningen efter den andra, allt är dyrt och nej, jag väntar.
Dvs fokuserar ordentligt med energi på brist vilket gör att det blir väldigt svårt att attrahera in nya bra positiva saker då. Det blir ett stopp i energiflödet som gör att man inte kommer ur det gamla tänket – det kommer att bli samma resultat som man alltid har haft.

Du måste alltså här först bestämma dig för vad vill du ha in i ditt liv, vad kan du tänka dig att ta bort.

Ta bor de negativa gamla tankarna som ständigt gör dig påmind om att du inte är värd, varför skulle det fungera till mig och hur skulle det gå till?

 

Yes

Gamla blockeringar som vi alla bär på även om det är på olika sätt. Alla blockering finns i ditt undermedvetna och troligtvis är du inte ens medveten att du har dem även om det är du själv som är medskapare av dem och de bygger ofta på rädsla så det är dags att titta på rädslorna som ser till att vi hindrar oss själva för att få en förändring i stånd och där du kan skapa den tillvaro som du vill ha och som d drömmer om. DET GÅR!

Det du ska börja göra är att ta fullt ansvar för dig själv och det som känns bra för dig, i det du vill vara. vara i det du vill vara, bli den du vill vara och börja med att sätta gränser till andra eller till situationer som hindrar dig att ta dig ett steg ytterligare.

Du behöver ha bestämt dig och oavsett om det handlar om kommunikationen med dig själv eller andra måste du vara övertydlig.
Börja drömma och titta på vad du vill ha in i ditt liv…..

vektor-bokeh-ljus-bakgrund_896736

Du kan specificera upp en eller ett par områden som du vill börja med att arbeta med. Jag kommer att välja att skriva en del om pengar och ekonomi eftersom det är många av mina kunder som frågar om just det. Hur man ska tänka omkring attraktionslagen vad gäller det, hur ska man ställa siktet, finns det ett överflöd och hur kommer man åt det.

Jag föreslår att du börjar göra en lista på vad du vill ha in i ditt liv – är det pengar så titta på vilka belopp du vill ha in i måaden, per år eller hur mycket ska du ha fått ihop om ett halvår.
Vad kan du tänka dig att göra själv för att uppnå de mål du sätter upp vad gäller detta?

Ta fram papper och penna, färger, sax och tidningar för att börja skapa en visonboard där du klipper ur allt som du vill ha  ditt liv, skapa en tavla med alla fantastiska saker du vill ha in, ta med de resmål du vill till, båten, sommarstugan och ja, allt du kan komma på så att du har en fin tavla att titta på när du ska fokusera och jobba på detta.