Det har vi hört många gånger, du kan skapa det du vill, det är bara att tänka positivt och använda attraktionslagen.

Det är sant, vi kan skapa det vi vill och det spelar ingen roll om vi är 50 + eller om vi är ungdomar – ålder har inget med det att göra. Jag hörde på filmen som ni kan se nedan att man kan alltid skapa ett lyckligt liv, vi är lyckliga när vi föds, ingen föds till att behöva ha en coach för att komma någon stans. Man behöver bestämma sig och jobba utifrån det som jag också vet att de flesta hört tidigare.

Man kan få flöde i allting och om ni lyssnar och tittar på filmen nedan så hör ni också att han säger att man kan skapa det man vill och det bästa som kan hända är att vi kan skapa ekonomiskt flöde, vara lyckliga och köra en Porsche och det värsta är att vi kan vara vi kan vara lyckliga. Det är din egen attityd det handlar om, ta kontrollen över ditt eget liv. Lägg inte över det som händer i ditt liv på andra. Vi kan ha ett liv vi älskar på alla plan och det är inte meningen att vi inte ska vara där vi inte trivs oavsett om det handlar om arbete, relationer, bostad, ekonomi. Så har du inte livet du vill ha, livet som du skulle älska att ha…ja då är det  dags att ta tag i det?

Det spelar ingen roll hur gammal du är, hur din ekonomi ser ut och enligt Michael i filmen nedan hör ni hur vi ska göra för att ta in det vi vill i våra liv!