Jag heter Yvonne Nyman Sand ochär företagare och har arbetat med sociala medier, skapandet av produkter på internet sedan flera år tillbaka. Min resa med datorer och internet började redan i mitten på 80-talet då jag gick en utbildning som hette “Distansutbildning i distansaebete”. Jag utbildade mig till Multimediaproducent och skapade ett antal animeringar till ett bolag som producerar dataspel, jag arbetade som programmerare när företaget jag arbetade på då gjorde “Vasaloppsguiden” och därefter har jag med stort intresse följt utveckingen på webben.

Jag har arbetat om VD på en utländsk webbyrå där vi skapat webbsidor och även jobbat med marknadsföring.

Jag utbildade mig ttill coach då jag ville hjälpa människor designa om sina drömmar och skapa ett friare liv, hjälpa till att se till att var och en hittar sina egna resurser och kvaliteter.

Jag startade upp mitt bolag och har gjort många misstag men även en hel del framgångar – precis sådär som det är när man gör nya saker!

Det jag har upptäckt på min resa är att det är många som inte vet hur enkelt det är att skapa ett friare liv om vi väljer att arbeta online och skapa kurser där vi delger andra människor det vi brinner för, det vi vill förmedla och nå ut med.

Därför har jag startat upp onlineforyou.se där du kan gå utbildningar för att lära dig att skapa egna kurser och webinar för att nå ut till fler kunder.

Jag har lagt mitt fokus på att hjälpa dig att  få ut din kunskaper och det du vill lära ut till andra online så att du skall kunna leva på att göra det du älskar att göra
Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig gärna och berätta så hittar vi en lösning tillsammans.
Ha en underbar dag